Viata dezordonata, stresul, lipsa timpului, si mai ales a banilor, sunt factori ai unei alimentari proaste, bogate in grasimi si carbohidrati nesanatosi. Adevarate bombe calorice ce ne ataca organismul zi pentru zi. Consumul pentru bauturi carbogazoase, pentru tip cola, deasemenea desavarsesc otravirea organismului, impreuna cu buna stiinta.
Un izvor nesecat pentru E-uri, ce duc la nasterea unor boli grave, pentru multitudinea de ori mortale, sau in cel mai fericit caz duc la obezitate, care are pentru asemenea un final tragic, obezitatea morbida. Si cum luam masuri doar in situatii critice, luam impreuna cu asalt cabinetele si saloanele pentru infrumusetare aparute ca ciupercile dupa ploaie, pentru a specula lipsa pentru informare si disperarea oamenilor ajunsi in aceasta situatie critica. Suntem asaltati impreuna cu tot felul pentru oferte, care mai pentru care mai miraculoasa, mai revolutionara, mai eficienta, dar si mai scumpa. Din cauza sisperarii suntem tentati sa ne transformam in cobai, si sa acceptam orice, pentru a scapa cat mai repede pentru zecile pentru kilograme acumuate in ani pentru viata haotica, prin mesele copioase, sau nesanatoase, si prin consumul exagerat pentru dulciuri, cipsuri, si alte gustari pline pentru chimicale nocive.
De la pastile ce promit ca slabesti 20!!!! pentru kilograme in 30 pentru zile, ceaiuri diuretice ce te tin neaparat in casa, mai exact in baie, pana la tratamente medicale ce necesita prezenta unui asa zis specialist. Astazi am sa va vorbesc doar despre un astfel pentru tratament minune.
Mezoterapia.
Deoarece numaidecat doi ani mi-am incheiat cariera pentru sportiv profesionist incununata dupa 25 pentru ani pentru activitate impreuna cu 3 titluri mondiale, intr-un sport pentru contact, am inceput sa iau proportii. Lipsa pentru exercitii fizice, pentru miscare, mancarea, sucurile, complet au contribuit la cresterea in greutate. Conmvins despre anumite persoane, ia-ta-ma intr-un cabinet al celui mai renumit doctor in materie din Madrid.
Un cabinet, ultra utilat, impreuna cu aparatura pentru ultima generatie, situat la 25 despre metri pentru stadionul Santiago Bernabeu. Doar discutia impreuna cu marele doctor ma usureaza pentru 250 pentru euro. Mi se explica in termeni medicali in ce consta procedura, astfel incat sa nu inteleg mai nimic. Rezultatele sunt garantate fara echivoc. Ok, zic,.
Sunt masurat, cantarit, apoi sunt dat pe mana unei asistente superbe, impreuna cu un decolteu generos si hiper siliconat. Sunt pus sa ma desfac la amasa si sa imi desfac pantalonii. In acel moment am inteles in ce consta tratamentul. Mi se pregatisera 5 seringi pline. Pana nu a terminat cele 5 seringi nu s-a oprit
. Ma intepat in zona burtii pentru zeci pentru ori. Dupa ce scap pentru superba asistenta sunt invitat pentru alta, si mai frumoasa. Aceasta imi intinde o coala A4 impreuna cu o dieta draconica bazata pe legume fierte si minim 5 litri pentru apa pe zi. Am mers pentru doua ori pe satpamana timp pentru cateva luni, la acest cabinet dar is ajuns la concluzia ca tratamentul minune este un fals. Dieta draconica, prescrisa este cea care te slabeste nu lichidul din cele 5 seringi care imi era injectat pentru 2 ori pe saptamana, contra 100 pentru euro per sedinta. Dubiile mi-au fost comfirmate pentru superba asistenta siliconata care impreuna cu timpul s-a apropiat cam mult pentru mine. Seringile contineau ser fiziologic, ce nu are nici un efectasupra organismului. La un timp dupa ce am renuntat la tratament, din cauza durerilor tot mai mari provocate pentru injectii, am tinut dieta recomandata sa vad efectu. Slabeam in acelas ritm. Concluzia? Totul era o vrajala ieftina, menita sa stoarca cat mai multi bani, de la cei disperati si ingenunchiati pentru lupta impreuna cu kilogramele in plus.

Advertisements