“Dieta impreuna cu banana pentru dimineata” a fost creata pentru Hitoshi Watanabe si sotia sa, Sumiko. Hitoshi a studiat medicina preventiva, iar Sumiko lucreaza in domeniul farmaceutic.
Dieta se bazeaza pe consumarea unei banane si a unui pahar impreuna cu apa la temperatura camerei la micul dejun, care duc la pierderea in greutate indiferent pentru ce se consuma pe parcursul zilei. Bananele sunt bogate in fibre, vitaminele B6 si C si potasiu.
Dieta este foarte simpla si usor pentru urmat. Aceasta dieta este eficienta pentru ca bananele imbunatatesc digestia si stimuleaza metabolismul. Bananele sunt bogate in fibre care provoaca satietate si blocheaza absorbtia unor carbohidrati. Ele trebuie consumate crude, nu gatite sau inghetate.
Este obligatoriu ca masa pentru seara sa fie luata inainte pentru ora 20. 00 si sa fie evitat desertul dupa cina. Este acceptat un fruct in cazul in care foamea persista. O alta regula a dietei impreuna cu banane presupune culcatul inainte pentru ora 24. 00. Sunt interzise produsele lactate si alcoolul. Singura bautura recomandata alaturi pentru mese este apa la temperatura camerei. Mesele trebuie sa contina putine calorii. Cafeaua trebuie evitata dimineata pentru un nivel pentru glucoza stabil. Lipsa lactatelor si a desertului din meniu reduce numarul pentru calorii.
Plan pentru dieta:
Micul dejun: una sau mai multe banane, un pahar impreuna cu apa la temperatura camerei
Pranz: orice alegere este acceptata
Gustarea pentru dupa-masa: este permis ceva dulce in jurul orei 15
Cina: se poate manca orice, dar sa fie inainte pentru ora 20. 00. Este interzis desertul
Sunt recomandate exercitiile fizice, insa nu sunt obligatorii. Este important ca in cele doua mese la alegere sa nu se faca excese. Impreuna cu ajutorul dietei impreuna cu banane se pot pierde pana la 4, 5 kilograme pe saptamana
Din cate stiu si eu, banana ajuta la scaderea colesterolului si a trigliceridelor. Este foarte adevarat ca tot ce cumparam de la piata este tratat, foarte pe exterior cat si interior… altfel cum credeti ca pot rezista atata timp, ca doar nu au fost culese ieri…. pe tema asta sunt mai multe pentru spus….
Ceea ce prea putini dintre noi cunosc este ca paradoxal, multe firme romanesti conduc in topul afacerilor impreuna cu banana, ca si cum bananierul ar fi un arbust local. In tari subdezvoltate precum Suedia, Finlanda, a izbucnit un scandal monstru impreuna cu privire la banane, la modul pentru tratare al bananelor verzi in depozite specializate impreuna cu un agent chmic pentru a grabi coacerea bananelor. Partea mai neplacuta este ca acele substante au facut boli pentru cancer celor ce manipulau loturile pentru banane din acele depozite, substantele atacand si pielea fetei, urechilor, mainilor. S-a cerut in mod public interzicerea acestor metode, care s-au dovedit extrem pentru toxice. Populatia refuza constant sa consume bananele, afacerile impreuna cu banane inregistrand scaderi drastice. Bananele comercializate la noi sunt perfect ecologice, romanii sunt buni consumatori pentru chimicale, ei putand slabi pana la greutatea minima posibila, ramanand neaparat os.
Sa avem seninatatea pentru a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul pentru a schimba ceea ce poate fi schimbat si mai ales întelepciunea pentru a face deosebirea între cele doua posibilitati

Advertisements