Odata cu ocazia optimizarii unui , pentru motoarele de cautare este la fel de deosebit foarte optimizarea interna cat si optimizarea externa. In privinta performantelor unui website numele de domeniu ales precum si calitatea serviciului de gazduire, sunt de asemenea factori esentiali. Este indicat ca numele de domeniu sa fie unul sugestiv, de exemplu daca poate fi vorba despre un website dedicat serviciului de inchirieri de masini atunci poate fi oportun sa alegem un nume de domeniu care reflecta cat se poate de corect acest serviciu. De asemenea poate fi foarte apreciabil metoda sau programele impreuna cu care se realizeaza constructia unui . In zilele de astazi deja oricine poate realiza un website si fara cunostinte de programare destul de aprofundate pentru ca sunt destul de multe programe gratuite pe internet cu care se poate face un , insa fiecare dintre aceste programe are si limite precum si avantaje. Daca dorim insa un site cu adevarat performant din compler punctele de vedere atunci cel mai indicat poate fi sa cautam o societatea specializata care poate presta servicii bun in acest domeniu: afla mai mult
Optimizarea interna al unui poate fi o materie destul de vasta, astfel ne vom rezuma decat la cateva dintre conceptele mai importante ale optimizarii din internul. Cand se doreste ca un website sa ocupa o pozitie buna in motoarele de cautare de exemplu pe baza expresiei de cautare, inchirieri de masini, atunci este foarte indicat ca forma structurala interna al site-ului sa fie astfel conceput astfel sa fie bogat in texte iar textele respective sa fie bogate in variatia expresiei, inchirieri de masini. Este foarte folositor cand expresia poate fi parte componenta al mai multori titluri, in cadrul paginilor interne ale websiteului. La fel de important este ca expresia sa apara cu litere cat mai ridicate si odata cu litere ingrosate, in cadrul continutului. De asemenea este destul de indicat ca paginile websiteului sa contina descrieri meta corecte. Descrierile meta trebuie sa reflecte continutul paginilor la care se refera. Aceste descrieriri sa nu fie mai lungi decat 160 – 200 de caractere. Daca paginile unui site contin destul de multe imagini sau alte elemente din cauza carora se incarca greu atunci neaparat trebuiesc luate masuri pentru a mareste viteza lor de incarcare numai pentru ca altfel acest lucru poate fi daunator. Conteaza si originalitatea precum si relevanta textelor. Intotdeauna trebuie sa incercam sa impodobim site-ul impreuna cu imagini si cu texte originale numai pentru ca textele copiate de pe alte surse online nu au o valoare destul de mare pentru motoarele de cautare. Trebuie sa avem problema si de structura websiteului in general, de exemplu poate fi destul de folositor daca vizitatorii pot ajunge oriunde in website, din maxim 3 click-uri.
Optimizarea externa in principiu se rezuma la culegerea de referinte numai pentru website-ul care face obiectul promovarii. La fel ca si optimizarea interna si optimizarea externa este un subiect destul de vast iar astfel si in acest caz ne vom limita numai la unele elemente mai importante. O posibilitate numai pentru a aduna referinte bun numai pentru un website este inscrierea in directoarele de link-uri detalii Daca se doreste promovarea de exemplu pe baza expresiei, inchirieri de masini, atunci poate fi foarte indicat ca odata cu ocazia inscrierii in directoare sa completam campul alocat numai pentru cuvintele cheie cu aceasta expresie precum si odata cu alte expresii similare. Trebuie sa fim atenti si la nivelul in care vom inscrie site-ul respectiv este foarte indicat sa nu inscriem website-ul cu acelasi titlu si cu acelasi caracterizare in multe directoare. Caracterizarea site-ul in directoare, trebuie sa fie unul mai scurt, format numai din cateva propozitii sugestive. Dintre celelalte posibilitati de promovare mai putem aminti si forumurile, blogurile, comentariile pe alte site-uri, cu alte cuvinte locuri de pe internet unde putem lasa o semnatura sub forma unui link catre website-ul nostru.

Advertisements