În ultimele luni, munca mea de a publica si de scris pe site si în presa, în general, dispune într-adevar redus la minim, în liceu, sport si alte angajamente, web-ul poate fi înca un pic “retrogradat într-un colt, si scris articole din a fost ulterior retrase din circuitul agricol. În aceste zile sper sa ma întorc in cadrul unui ritm decent, postarea ceva din timp în timp, un articol foarte interesant citit de curând, si as dori sa se întoarca, aceasta poate fi Michael Gray.
Problema abordata este vasta, dar atinge o problema in crestere in actualul SEO: faptul ca întreaga linie de gândire, care vede “smecherii” solutia. Traducere poate fi destul de accentuat, în unele cazuri (desigur am încercat sa limiteze) am inclus o referire la situatia de fapt pur “locale”. Lectura placuta!
Michael Gray, pornind de la Wolf-Howl
Când merg la o conferinta, sau cel putin de câteva ori pe luna prin e-mail, sunt intrebat “care sunt secretele tale privind seo romania“? “Sau” Hei! Pe ce cuvinte cheie te bazezi? Poti sa-mi arati câteva site-uri pe care le urmaresti? “. Atâta timp cât ati câstigat încrederea mea, odata cu toate acestea, nu cred ca am a va arata nimic. Am facut greseala sa o data, iar trei luni mai târziu am vazut o clona website creat de catre persoana cu care am discutat. Nu e ca nu-mi pasa de a ajuta alte oameni sau vrei sa fi platite, numai pentru ca eu cred ca e înca o parte din rolul meu în comunitate. Dar sunt o ceea ce difera între cineva care este la usa ta sa ceara mâncare free si cineva întreaba, “Hei, pot sa merg la pescuit cu tine, astfel ca am putea învata cum sa pescuiasca singur?”.

Eu nu sunt prima generatie de SEO ca si altii, am fost în jurul numai pentru un “timp si am facut o multime de întrebari (uneori proaste), am testat si a facut o multime de greseli foarte mici si catastrofale de-a lungul drumului, m-am impotmolit in blackhat, am încercat sa fac unele lucruri care nu trebuiau, si asa am învatat. Atât de mult din ceea ce se întâmpla în comunitatea SEO azi nu sa puna întrebari, sa învete si sa învete, sa pierdem timpul, realizeaza concurs de popularitate si drame. Prea multi persoane se concentreze pe gasirea secrete de metode rapide si simplu de a face o multime de bani numai pentru a merge în jurul valorii de si mândriti-va cu el la lume, atunci când ar trebui sa încerce sa învete cum tot ceea ce fac, si ce sa faca atunci când ceva nu merge mai bine în proiectul lor initiala. Pentru ca, cand ceva nu merge exact poate fi gasit exact asa cum au fost la început: fara cunostinte. Si tot ce poti realizeaza este sa mergeti vâneaza truc urmatoare Optimizare seo sau optimizare site
Aflati ca Optimizare seo este ca o vânatoare. Fara a învata cum sa se simta în coaste la prada, cum ar fi drive-o, si cum sa omoare sa se hraneasca tine si sotia ta, nu vei supravietui. În schimb, toata lumea vrea sa-si întemeieze viata sa pe secretele de SEO. Dar atunci când Search engine a anuntat ca se schimba algoritmul de site-uri numai pentru a lovi prea optimizate, compler s-au plâns ca în jurul valorii de forumuri si retele sociale intrebi ce se va întâmpla, ce sunt aceste schimbari evaziv, modul în care acestea vor actiona numaidecat ca Google mascarea acestora de catre mezzuccio arahide bazat pe falsuccia popularitatea link-ul facut pe site-urile de peste mari.
În schimb, la fel ca în povestea celor trei purcelusi, în cazul în care conceptele de baza ale site-ului vor fi mai bine, poate fi destul de putin probabil ca sunt modificari sau fluctuatii, cum ar fi numai pentru a duce la probleme. În cazul în care forma structurala este buna, în cazul în care continutul poate fi mai bine scris si bine-tematicizzato websiteului, în cazul în care te-ai gandit la faza de proiectare (si cand au efectuat din nou o faza de proiect), în cazul în care dumneavoastra sociala prezenta mass-media va deveni proportionala cu Valoarea absurd de link-uri care website-ul poate fi gasit .. Totul va deveni bine. Continutul poate fi rege, dar cand fundamentul tehnic si popularitatea sunt atât de prost facut ca motoarele de cautare nu pot naviga (Flash si Ajax sunt 2 exemple .. dar, de asemenea, forma structurala de link-uri nu gluma), apoi continutul cel mai placut ramân îngropate în pamânt, sau cel mult în SERP ca cat priveste te vei uita cu unele ciudat “instrument de magie”. Acesta poate fi o combinatie a la toti pieselor de lucru impreuna este o alchimie extra intre tehnologie, copywriting si marketing, care realizeaza posibila succesul unui site, nici un secret citi pe pagina de carte electronica sau de destinatie odata cu majuscule.
În loc de concentrându-se pe Optimizare seo secrete, mai mai bine sa se concentreze pe învatarea principale: cum sa setati permalinks, cum de a alege continutul sa scrie, cum sa structureze un website, viteza l, modul de utilizare microdatele, în urma forumuri si conferinte, probabil, odata cu întrebari serioase, totusi. Tu nu se opresc nicicand de învatare: înainte de a redirectiona la secretele si petreaca zeci de euro improbabile în cursuri video si software-ul poate fi folosit numai pentru a urmari grave, multe conventii sau pentru a extinde domeniul lor de cunoastere.
Te simti ferratissimo din punct de vedere tehnic? Ei corect, începe sa cumpere carti de marketing, chiar si clasic.
Cautare organice casa ta arata? Inceput de a studia modul în care AdWords.
Nu deveni un consultant de marketing sau AdWords, dar cunoasterea faptelor impreuna cu care le face activitatea ta va fi foarte diferit, vei avea o educatie mai larg. Nu ratati Cinci minute din timpul dumneavoastra în spatele vanzatorii sarpe de petrol sunt bani potential ai de pierdut în acest timp sunt destul de mult mai reale decât a încerca sa-si vânda.

Advertisements