Potrivit Secret Blog un fost angajat Google, Andre Weyher, a ales sa rupa tacerea si sa spuna cum vede Search engine strategiile Optimizarea seo actuale dar si ce s-a schimbat in ultimele luni. Nu se intampla ca in fiecare zi sa auzi pe cineva pornind de la Search engine si pe care nu il cheama Matt Cutts sa discute despre strategii Optimizare seo si promovare seo. Profilul lui Andre Weyher de LinkedIn mentioneaza locurile ocupate la Google in decursul timpului. In interviul acordat acesta el ajuta webmasterii sa inteleaga cat de cat cum vede Search engine o parte strategii si tactici Optimizare seo. Inainte ca articolul sa apara aceia de la la Google nu au vrut sa comenteze insa dupa aparitie, oficialii motorului de cautare au sustinut ca Andre Weyher nu a ocupat la Motoarele de cautare pozitiile din LinkedIn. Weyher a explicat ca fiecare persoana de la ’search quality team’ acopera o anumita ‘piata’. Despre Link Building, Andre Weyher sustine ca toata lumea a stiut ca Penguin a vizat link-urile dar nimeni nu a crezut ca impactul asupra o sa fie destul de de mare.

”In acesta etapa Search engine, doar un webmaster fara minte ar putea sa se mai bazeze pe aceleasi practici pe care le folosea cu succes in acest moment 8 luni”, a spus Andre Weyher. Cand vorbeste de etapa, Weyher se refera la Penguin care a fost updatat la sfarsitul lui Aprilie. Search engine a estimat ca o sa afecteze 3 la suta dintre rezultatele cautarilor. Apoi au mai fost doua modificari la Penguin, la sfarsitul lui May si inceputul lui Octombrie. ”Sa luam Page Rank ca exemplu; in trecut daca obtineai link pornind de la oricare site cu PR mare era mereu folositor insa acum conteaza mai destul de mult tema site-lui, relevanta. Acesta poate fi concurenta nu doar PageRank”, a spus Weyher. Despre inscrierea in directoare, fostul angajat Google spune poate fi o metoda inca buna cat priveste cand acele directoare sunt de nisa, bun buna, moderate.

Provenienta backlink-urilor conteaza destul de mult, Weyher spune ca poate fi important cum arata locul din care se indreapta. Daca este numai o pagina in care sunt ‘atarnate’ mai multe link-uri sau cand sunt prea multe link-uri cu anchor text identic s-ar putea sa fie probleme. In incheiere, Weyher a dat un sfat “Incearca sa construiesti un website ca si cum Optimizare seo nu ar face parte din planul tau” de promovare seo

YouTube nu este cat priveste un site un poti sa asculti muzica si sa vezi clipuri amuzante.
Poate fi al doilea mare motor de cautare din lume care te poate ajuta la optimizarea SEO. In acest articol o sa iti scriu concret si voi da un exemplu despre cum poti face trafic si beneficii pentru site-ul tau utilizand YouTube.
Clipurile de la YouTube apar tot mai mult la rezultatele cautarilor din Motoarele de cautare astfel un singur clip incarcat ti-ar putea fi de ajutor foarte destul de mult in privinta traficului. Cum asta? Simplu. Sub clip ai ocazia sa iti pui o serie informatii si sa pui si link-ul site-ului sau blogului pe care vrei sa-l promovezi.
Odata cu siguranta o parte dintre cei interesati de videoclip vor accesa si link-ul pus de tine. Am promis un exemplu real asa ca poti sa-l citesti in continuare. Deschide Search engine si cauta ‘enter sandman’ este o piesa pornind de la Metallica.
Nu ai cum sa o retazi pentru ca poate fi pe primul loc. Negresit la primele rezultate cand cauti ceva mai cunoscut apare Wiki, situatia s-a schimbat. Intra pe YouTube si vei vea ca persoana care a uploadat clipul si-a pus si link-ul blogului. Clipul are peste 62 de milioane de vizualizari. Socoteste acum ce trafic a avut acel blog cand cel putin Trei la suta dintre cei care au vizitat clipul au intrat si pe blogul respectiv. Suna bine? Ce ai tu de facut? Sa zicem ca ai un site in care prezinti feluri de de camioane. Uploadeaza – sau il poti face in aceste locuri – un clip odata cu tot felul de camioane si pune asa cum trebuie cuvantul cheie. Filmuletul sa se numeasca de ex. Cele mai frumoase camioane, Categorii de camioane, Camioane performante. E doar un exemplu dar ai prins faza. Nu uita sa iti pui link-ul catre site-ul pe care vrei sa-l promovezi. Linkul il poti pune pe toate site-urile de socializare. Cu cat dispune mai multe vizionari odata cu atat dispune mai multe sanse de a urca si in shearch engine Motoarele de cautare.

La fel de importanta precum avansare si optimizare seo in sistemele social media, poate fi si avansare Optimizare seo (Search Engine Optimisation). La ora actuala, google GOOGLE, fiind cel mai utilizat motor de cautare de catre utilizatorii online din Romania, distractie un rol extraordinar de deosebit in generarea de trafic targetat, ajuntand potentialii oaspeti sa ajunga intr-o maniera extraordinar de simpla, la serviciile sau produsele cautate. Este extraordinar de important sa tinem cont de toti factorii care influenteaza clasificarea in topul de cautare GOOGLE, astfel reusind sa transformati vizitele potentialilor oaspeti din website-ul dumneavoastra in profit.

Modificarile radicale din cadrul algoritmului de cautare (Penguin & Panda) ne garanteaza faptul ca noul fel de clasificare in topul de cautare GOOGLE se face nivelul de efort depus si calitatea acestuia in procesul de optimizare si promovare a unui serviciu de realizare site web.

Advertisements